maandag 3 december 2007

Druk druk druk

Het begon al vrijdag.


Een 'Italian Night' met bergen pasta en enkele collega's. Bijna hadden we een senseo gewonnen met de tombola, maar 't was verdorie niets. 'k Zal hem dan toch zelf moeten komen voor Nieuwjaar. De kids hadden we verkocht aan de grootouders en na een leuke avond/nacht pas 's morgens teruggekocht.

Dan was het de vrouw naar school , Wouter naar de tekenacademie en Pieter een hele voormiddag zeurend omdat hij geen TV mocht kijken of computer mocht spelen. Zucht, vijf en al mutimedia verslaafd.

Rond 16u was het dan richting Aalst om bij goeie vrienden te gaan eten in aanloop van een basketbal wedstrijd. Generali Okapi Aalstar tegen Belgacom Liège Basket. Het was spannend, zeker naar het einde toe. De Luikenaars speelden een veel agressiever, vuiler spel dan de okapi's. Toen ze op het einde moesten inboeten aan accuratie werd het een dubbeltje op zijn kant, maar verloren we met 69 tegen 79.

Op zondag was het dan uiteindelijk Sinterklaasdag. Niet dat de Heilige man al langskwam, nee wij gaven hém een bezoekje. Eerst in de overdekte speeltuin die 'mijne sjoe' haar werkgever had afgehuurd. Prachtige locatie en goed gepland. De kids ammuseerden hun rot. De cadeau's waren ook groot. Nadien maakten we nog een snelle tussenstop op het feest van mijn werkgever. Altijd mooie cadeau's, lekkere wafels, maar weinig te doen voor de kids. Minder dan een half uur later waren we dan ook al richting huiswaarts aan het surfen.

Het weekend zat erop, de buit was binnen en de schoonzuster is nog altijd niet bevallen, ook al had de dokter het enkele maanden geleden beloofd voor dit weekend! Ik hoop stiekem dat ze het nu voor zaterdag 'lost'. We hebben volgend weekend weer een druk weekend met oa de benefiet voor Nino en maandag 10 december kunnen we gratis naar Clouseau20 dankzij Telenet.