dinsdag 6 november 2007

Terug

We zijn terug van weggeweest. Voor mijn vrouw haar verjaardag had ik dus (samen met de sponsors van haar verjaardagsfeest) een weekje 30 graden aan de Turkse Riviera gekocht. Lekker lekker lekker.

De kids bleven bij de grootouders en wij dus moederziel alleen ginder aan het zwembad, de bar en in de slaapkamer ;-)

En het moet gezegd. Ik kan best zonder mijn kids, vooral zonder hun discussies en geruziemaak, maar ik heb ze toch gemist. In het (eigenlijk veel te koude) zwembad miste ik ze vooral. Een hond stuur je met een stokje telkens terug het zwembad, een papa zonder kids daarentegen trotseert maar voor 5 minuten het ijsblokjes-water.

"Deze zomer ga wij ook alleen op reis", zei Pieter grijnzend.
"Ohja, en wie gaat je valies dan dragen of je naar de luchthaven rijden?"
"Awel gij, en dan moet ge terug naar huis"
"En dan is Wouter de baas ginder?"
"Yep!"
"En die mag dan zeggen, Pieter, het is 8 uur, tijd om te gaan slapen of Pieter, zit recht aan tafel en doe je ellebogen van tafel?"
"Euh...ja."
"Nee zenne, dat zie ik nie zitten zenne", moeit Wouter zich in het gesprek. Ik vind het bizar dat iemand die anders zo graag bezig speelt over zijn kleine broertje en nu de kans van zijn leven krijgt, niet toehapt.
"We zullen deze zomer samen wel op vakantie gaan", besluit ik het smeulende vuurtje te doven. Dan heb ik ook vriendjes in het zwembad.