vrijdag 5 januari 2007

donderdag 4 januari 2007

WSC

De nieuwjaarsbrieven zijn voorgelezen, de cadeautjes in ontvangst genomen, alle voornemens gemaakt en alle wensen overgemaakt. Het enige wat nu nog rest zijn de solden!

Jaja, de solden komen eerst aan bod bij de papa-blog! Maar dat komt omdat ik iets meer tijd (over) heb dan mama. Nu is het zo dat ik niet meer uitgeslapen geraak na een week vakantie/uitslapen en bijgevolg niet de geduldigste papa ben om mee naar de solden te trekken, maar om hier boven aangehaalde reden reed ik dus toch maar, met beide kids, vandaag om 14u naar 'Waasland Shopping Center'.

'Kijk gasten. Ik ben moe dus ik heb niet veel nodig om boos te worden. Gedraag jullie en jullie kiezen vanavond wat we eten. Gedraag jullie en doe wat ik vraag, wanneer ik het vraag en het zal voor de rest nog een héééél leuke dag worden. Maar, doen jullie niet wat ik vraag, wanneer ik het vraag zal het andersom uitdraaien. Oh, en er kan hier na het shoppen wel een ijsje af, maar NIET voor het einde van de werkzaamheden. Begrepen!?'
'Ja papa'
'Ok, uitstappen mannen, we beginnen er aan'

En terwijl nu iedereen verwacht dat de kids hun voor ogen hebbende pannenkoeken zouden mislopen, moet ik eerlijk toegeven dat het fantastisch ging. Ook al duurde het tot na zessen en moest Wouter eigenlijk al rond vier een rilatine gekregen hebben. ZE WAREN VOOR-BEEL-DIG!

Leuk! Echt! Alleen waren er in het WSC weinig echte solden te rapen in de kinderkleren. Het leuke was NIET afgeprijsd. De leuke truien vond ik enkel in Pieters maat, op één na, waar Wouters gek van was. Moe maar voldaan reden we huiswaarts.

De pannenkoeken waren snel op, zittend voor de TV, Robotboy was er getuige van. De PC-tijd werd snel opgebruikt en het slapen gaan ging ook al perfect. Kortom, zoals Pieter elke avond pleegt te zeggen voor het slapen gaan:'Het was een leuk dagje!'


zondag 31 december 2006

Overgang

Een gelukkig nieuwjaar en al wat men een mens kan toewensen voor het komende jaar!

Aan al diegene die hier (regelmatig) langs komen wil ik ook vragen om je verwachtingen en/of goeie voornemens achter te laten als 'reactie'. Als hier minstens 5 reacties verschijnen wi lik zelfs mijn eigen verwachtingen en/of goeie voornemens posten!

Bedankt en tot volgend jaar.