zondag 28 oktober 2007

Verrassing en weg!

Gisteren had ik een surprise verjaardagsfeest georganiseerd voor mijn allerliefste vrouwtje. Dertig werd ze. Waar is de tijd gebleven dat ....(vul zelf maar aan ;-)

Ik vertel later wel meer over de voorbereiding/organisatie enz, maar wat nu het belangrijkste is dta ik snel mijn valiezen moet pakken. De kers op de taart gisteren avond was dat ik haar (samen met de rest van de aanwezigen/sponsers) een weekje Turkije cadeau heb gedaan en straks vertrekken we al!

De kids blijven bij hun oma en opa en kunnen maandag, dinsdag en woensdag nog naar de kinderopvang daar. Ik ben eens benieuwd. Langer dan een paar dagen hebben ze het nog nooit zonder mama of papa moeten stellen. Misschien komen ze nog gedrild terug naar huis volgende week zondag. ;-)

Dus, nu snel pakken, de auto in naar het vliegveld en de rest mag de piloot doen, tenzij hij natuurlijk mijn hulp nodig heeft. Maar hij zal moeite moeten doen om me te overhalen. Wij zijn tenslotte op (wat mijn vrienden en kennissen noemen) sex vakantie. Wijzelf noemen een weekje zonder kids vooral relaxen!

Tot volgende week.