woensdag 31 januari 2007

Wouters humor... maar ik vind het ook geweldig

De meningen zijn verdeeld over dit programma, maar hey... ik en Wouter vinden het geweldig en dit is ons stukje universum, dus hier enkele Willy's en Marjetten-filmkes en één keer Tragger Hippy

Recordpoging djoefen verzamelen


De bruiloft met DJ Nico


De Joeri op den bingo

De blauwe madam

Pieter vergeet nog al eens te plassen.

Wanneer hij achter de PC zit of TV zit te kijken vergeet hij nog al eens hoe dringend het wel is en moet dan crossen om nog boven te geraken, met alle ongelukjes vandien. Of nog erger. Hij wacht zo lang tot de spreekwoordelijke druppel er niet meer bij kan, met 'een druppeltje' in zijn onderbroekje tot gevolg.

Het meest desastreuze gevolg van dit alles is echter dat zijn PC/PlayStation privileges vervallen tot en met volgende dag.

Maar niet zo enkele dagen geleden. Hij kwam de keuken ingerend.

'Papa, ik moet dringend gaan plassen en ik mag niet van de blauwe madam!'
'Huh?'
'Ja, de blauwe madam zegt dat ik niet voorbij mag'
'Wie? Wat? Waar? ... Wanneer?'
Hij trekt me mee aan mijn arm want er is geen tijd te verliezen, enkel privileges.
'Kom, hier!'
Verontwaardigd toont hij me de blauwe madam.
Ik lach, maar stop onmiddelijk als ik zijn ernstig gezicht zie en besef dat dit héél serieus is voor hem.
'Ga maar plassen, ik leg het wel uit nadien. Go go gooooo!'

Hij rent naar boven en is net op tijd. Terug beneden kijkt hij me vragend aan.

'Ok Pieter. Je hebt het inderdaad goed ingeschat. De blauwe madam krijgt 'elentriek' door haar magere lijf, maarrrrr... het is een mopje. Een speciaal mopje om aan uw deur te hangen. Een truukje om mensen buiten te houden. Kijk op de achterkant staat zelfs een gevaarlijke (!) vis die de wacht houdt in plaats van een gevaarlijke hond. Een mopje dus, maar toch goed opgemerkt. Het had inderdaad gevaarlijk kunnen zijn.'

Hij knikt instemmend. Een mopje maar goed ingeschat. Ik zie hem zuchten en denken dat humor nog niet echt aan hem besteed is en gelijk heeft hij. Het is iets dat Wouter nog maar pas onder de knie heeft. Voor hem is er niets leuker dan Tragger Hippy en wijlen Willy's en de Marjetten.